Роман Навроцький: "Смерті дітей – надто велика ціна будь-якої перемоги"

Роман Навроцький: "Смерті дітей – надто велика ціна будь-якої перемоги"

31.07.14 13:13 0 700
Майже щодня через бойові дії в Україні страждають діти. Звістка про те, що 29 липня у селі Берестова Артемівського району Донецької області на вибухонебезпечному предметі підірвалися дев'ятеро дітей, просто шокувала всю країну, як і інформація, що день перед тим, 28 липня, на ділянці траси Донецьк-Волноваха бойовики розстріляли мікроавтобус із дітьми, яких евакуювали з дитячих будинків. Одна дитина загинула, десять отримали поранення. Це звірське знущання з українців уже переходить всі межі. Якою б не була війна – усьому має бути межа. Недопустимо, щоби масово калічилися, а тим паче, гинули діти. Але на шляху до загарбання чужої території терористів не зупиняє ніщо.

Ще 23 липня Донецька облдержадміністрація повідомляла, що з початку березня поточного року, внаслідок бойових дій в області загинуло шестеро дітей, а останніми днями, складається враження, що терористі просто почали полювати на молоде українське покоління, щодня ЗМІ розповідають про нові й нові жертви, серед яких діти. Якщо так і далі триватиме – число загиблих і поранених дітей невпинно зростатиме. Цьому треба покласті край.

Коли уже йдеться про життя дітей – вважаю, що за них треба боротися усіма способами. До терористів, у яких піднімається рука на ні в чому не винних дітей, потрібно застосовувати найжорстокішу міру покарання. Не можна шкодувати тих, які забирають у батьків маленьких дочок і синів. Зараз чимало терористів намагаються покинути межі нашої держави після того, як вбивали і калічили наше майбутнє – наших дітей. Не можна убивць просто так випустити, дозволити їм втекти – усі вони мають відповісті за жорстоке кровопролиття.

Хочеться висловити подяку усім областям, які прийняли на проживання тимчасових переселенців зі сходу України, особливо з дітьми. Закликаю усіх, хто має можливість прийняти до себе громадян зі територій нашої держави, де ведуться бойові дії, надати притулок чи допомогти будь-яким чином, навіть інформаційно. Ці люди зараз дуже потребують нашої підтримки. А також закликаю жителів сходу України, які щодня там ризикують життям і живуть під кулями, їхати у безпечні місця, просити допомоги в центральних, західних областях України, рятувати дітей, бо усі ми – одна нація, одна родина і обов'язково допоможемо своїм співвітчизникам у біді.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ