У Хмельницькому формують автомобільну санітарну роту

У Хмельницькому формують автомобільну санітарну роту

02.08.14 08:02 0 690
На території Хмельницького військового госпіталю (госпітальна база медичного департаменту Збройних сил України) триває формування окремої автомобільної санітарної роти. Її завдання – транспортування поранених в медичні заклади.

Рота формується технікою з народного господарства. З усіх районів виділено більше 40 санітарних автомобілів. Це автомобілі дефіцитні, але з огляду на ситуацію, яка відбувається в державі, прийнято відповідне рішення.

«Розуміючи важливість виконання цього мобілізаційного завдання мною було прийнято рішення надати автомобілі. Всі вони в нормальному стані. Зараз проводиться їх дефектування, спільно з військовою службою правопорядку проводиться їх технічний огляд та розташування.» - сказав голова обласної державної адміністрації Леонід Прус.

Відповідаючи на питання журналістів чи достатня кількість авто залишилась в районах, Леонід Іванович відповів, що є достатня кількість швидких, адже в область надійшло пів сотні автомобілів нового зразка, які вже експлуатують.

Як розповів обласний військовий комісар Сергій Присяжнюк, працюватиме на цих швидких особовий склад з водіїв та санітарів. Після того, як вони пройдуть навчання - вирушать на завдання.

С. Присяжнюк подякував керівництву області, що в такий складний час для держави була винайдена можливість надати таку кількість санітарних автомобілів для військових.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ