На Хмельниччині гостре питання сьогодення – забезпечення військовослужбовців

На Хмельниччині гостре питання сьогодення – забезпечення військовослужбовців

02.08.14 10:02 0 677
Облдержадміністрація спільно з обласною радою та обласним військовим комісаріатом підтримали ініціативу громадськості з приводу отримання повної та достовірної інформації про матеріально-технічне забезпечення військовослужбовців, які беруть участь в антитерористичній операції на сході України. До такого кроку їх спонукали розповіді рідних та близьких бійців, що наші вояки не повністю забезпечені одягом та військовою амуніцією.

З цією метою заступник голови – керівник апарату адміністрації Леся Стебло та перший заступник голови обласної ради Віктор Адамський разом із активістами Хмельницької ради Майдану та обласним військовим комісаром Сергієм Присяжнюком побували на речових складах однієї із військових частин Хмельницького. На забезпеченні цих складів знаходиться більше сотні військових частин всього західного регіону.

У складських приміщеннях представники влади та громадськості побачили значну кількість натільної та медичної білизни, тільняшок, футболок, шапок, спальників, берців та камуфляжних курток. Окрім того, вистачає на складах фляг, казанків, сталевих шоломів, речових мішків, брезентів, рюкзаків, плащ-наметів тощо.

Як було зазначено керівником речових складів, військовим спорядженням забезпечувалися військовослужбовці трьох мобілізаційних хвиль. І на сьогоднішній день проблеми із забезпеченням військових частин речовим майном немає. У зв’язку із військовими діями на сході, відправлення майна у частини проводиться цілодобово. Наразі на територію складів надходять все нові й нові партії різноманітного військового спорядження з фабрик.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатських матерів ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ