В Чернівецькій області під час пожежі врятовано 2 людей, ще 20 осіб були евакуйовані ,

В Чернівецькій області під час пожежі врятовано 2 людей, ще 20 осіб були евакуйовані ,

02.08.14 15:59 0 894
1 серпня о 06:11 на спецлінію 101 обласного центру надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку по вул. Руській у Чернівцях. На місце події за лічені хвилини прибули 2 відділення Державної пожежно-рятувальної частини № 2 обласного центру. Оскільки квартира була сильно захаращена, на пожежі виникло сильне задимлення, через що рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. На момент виникнення пожежі в квартирі перебувала домовласниця, жінка 1939 року народження.

Вогнеборці врятували її та передали до рук медиків, оскільки домовласниця отримала отруєння чадним газом. Окрім цього, рятувальники врятували мешканку четвертого поверху 1939 року народження, яка дуже погано чує і, як наслідок, не відгукувалась на сигнали про евакуацію. Тому вогнеборці за допомогою висувної та штурмової драбин залізли на балкон четвертого поверху та, розбивши вікно, потрапили до квартири.

Також через задимлення існувала загроза іншим мешканцям, тому рятувальники евакуювали з будинку ще 20 людей. Одночасно із допомогою людям, рятувальники проводили роботи по ліквідації пожежі. Бійці ДСНС локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому пожежу було ліквідовано. Вогнем знищено меблі, речі домашнього вжитку.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ