Чернівецька область: рятувальники піклуються про пожежну безпеку під час збору врожаю

Чернівецька область: рятувальники піклуються про пожежну безпеку під час збору врожаю

02.08.14 10:07 0 859
За останні 3 доби у Чернівецькій області виникло 2 пожежі на полях із пшеницею. Лише завдяки оперативним діям пожежно-рятувальних підрозділів вдалося оперативно ліквідувати небезпеку та врятувати від знищення десятки гектарів із пшеницею.

Саме тому, з метою запобігання виникнення пожеж у місцях збору та зберігання врожаю, Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області проводить комплекс різноманітних заходів. Зокрема, 31 липня такі роботи проводилися у Новоселицькому районі. У місцях збору врожаю рятувальники проводять перевірки дотримання правил пожежної безпеки на полях, укомплектованість зернозбиральної техніки необхідним протипожежним обладнанням та додаткові інструктажі з працівниками сільського господарства.

Значна увага співробітниками Управління ДСНС України у Чернівецькій області приділяється проведенню профілактичної роботи із керівництвом та обслуговуючим персоналом місць збору та зберігання врожаю. Для цього здійснюються профілактичні рейди, під час яких додатково проводяться інструктажі та масово-роз’яснювальна робота з керівниками об’єктів та обслуговуючим персоналом. Також рятувальники перевірили наявність та укомплектованість пожежних щитів у приміщеннях, справність вогнегасників та іншого протипожежного обладнання.

Такі рейди проводяться по всій Чернівецькій області. Завдяки цьому можна попередити виникнення пожеж на місцях збору врожаю та у місцях його зберігання. Проте людям потрібно пам’ятати, що для того, щоб можна було смакувати запашним хлібом, обов’язково потрібно дотримуватись правил пожежної безпеки.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині гостре ...
Наступна новина: Волинь: судитимуть майстра ...

КОМЕНТАРІ