В Чернівецькій області рятувальники роз'яснюють громадянам правила безпечного відпочинку на воді

В Чернівецькій області рятувальники роз'яснюють громадянам правила безпечного відпочинку на воді

02.08.14 14:01 0 878
З початку року у Чернівецькій області внаслідок необережного поводження на воді загинуло 3 людей. Саме тому, з метою запобігання виникнення нещасних випадків на воді працівники Управління Державної служби України у Чернівецькій області проводять цілий комплекс заходів. Зокрема, 31 липня для недопущення загибелі людей на воді та проведення роз’яснювальної роботи серед відпочивальників, рятувальники здійснили рейди по місцях масового відпочинку людей у Чернівцях.

Такі заходи проводилися на центральному міському пляжі поблизу річки Прут та на озерах обласного центру. Рятувальники вручили людям пам’ятки та листівки із правилами поведінки на воді та провели профілактичні бесіди з громадянами. Окрім цього, працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області нагадали краянам про важливість вміння надавати першу медичну допомогу потопаючому. Люди дякували рятувальникам за турботу та обіцяли дотримуватися правил безпеки.

Такі заходи проводяться по всій області. Проведення таких заходів є надзвичайно важливими, адже завдяки цьому можна запобігти загибелі людей під час відпочинку на воді.

Управління ДСНС України у Чернівецькій області закликає громадян дотримуватися основних правил поведінки на воді і таким чином запобігти нещасним випадкам.

Пам’ятайте, що відпочивати потрібно лише у спеціально відведених для цього місцях, де обладнаний рятувальний пост і чергують рятувальники. Не можна заходити у воду в нетверезому стані та потрібно постійно слідкувати за дітьми, адже їхня поведінка у воді непередбачувана.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцька ОДПІ: випадки, у ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: на ...

КОМЕНТАРІ