У Луцьку розпочинається благодійна акція «Скоро до школи»

У Луцьку розпочинається благодійна акція «Скоро до школи»

02.08.14 08:51 0 721
Луцька міська рада четвертий рік поспіль проводить благодійну акцію «Скоро до школи» для дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, а у цьому році і для дітей з сімей, які переїхали на тимчасове перебування до м.Луцька з АР Крим та м.Севастополь, а також з Донецької та Луганської областей.

На обліку Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді перебуває 453 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, де виховується 873 дітей; 191 дитина-сирота та дитина, позбавлена батьківського піклування. 18 дітей з сімей, які переїхали на тимчасове перебування до м.Луцька з АР Крим та м.Севастополь, а також з Донецької та Луганської областей розпочнуть новий навчальний рік у загальноосвітніх школах міста.

За роки проведення акції понад 400 дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах були забезпеченні канцелярським приладдям, з них: 65 дітей, які вперше сіли за шкільні парти, отримали шкільну форму. Така допомога стала великою підтримкою для сімей з низькою матеріальною забезпеченістю.

Акція «Скоро до школи» триватиме з 1 по 20 серпня 2014 року.

Під час акції усі охочі можуть подарувати дітям, які потребують особливої соціальної підтримки, шкільну форму, ранці, зошити, щоденники, альбоми, олівці, фломастери, ручки, обкладинки для книг та зошитів, клей, кольоровий папір, пластилін та інше канцелярське приладдя.

Подарунки для школяриків можна приносити у Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з понеділка по четвер з 8.00 до 17.15, у п’ятницю – з 8.00 до 16.00 за адресою: м. Луцьк, пр. Соборності, 18 (праве крило ДРАЦСу). Контактний телефон: (0332) 25-60-42, 71-50-05.

Зібрані подарунки буде вручено діткам напередодні Дня незалежності України.

Не залишайтеся байдужими. Діти чекають на Вашу підтримку.

Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

(256042, 710550)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі ліквідовано ...

КОМЕНТАРІ