У Волинській області голова облдержадміністрації прокоментував ситуацію щодо блокування трас на території Ратнівського, Любомльського та Ковельського районів

У Волинській області голова облдержадміністрації прокоментував ситуацію щодо блокування трас на території Ратнівського, Любомльського та Ковельського районів

02.08.14 15:38 0 783
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час сьогоднішнього виступу перед депутатським корпусом прокоментував ситуацію щодо блокування трас на території Ратнівського, Любомльського та Ковельського районів.

«Перекриття доріг родичами військових на Волині відбувається «під копірку». Однією із його причин є вплив російської пропаганди на жителів сіл Полісся», - додав він.

Голова облдержадміністрації зауважив, 50% вимог мітингувальників обгрунтовані та зумовлені недопрацюваннями місцевої влади і військкоматів, але 50% проблем – з режисовані.

«Це проблеми надумані, і мені люди це говорили в очі. Проблеми штучно створені пропагандою сусідньої держави. Є такі населені пункти, де 70 -80% працездатних чоловіків працюють в Росії, у них кожен день іде пропагандистський штурм, а тому вони дзвонять та налаштовують волинян проти України», - зазначив він.

«Я хотів би, щоб ми з вами зрозуміли: війна йде не лише на Сході, але й в глибокому тилу. І я це побачив під час зустрічі з родинами військових у селищі Ратне в ході блокування дороги. На жаль, є люди, які продовжують сповідувати деякі свої партійні принципи, займатися питаннями «маленької агітації», надіятися на те, що завтра будуть вибори і їх знову виберуть. Маємо розуміти, що кожен день з’являється загроза розширенню бойових дій територією України. І наше завдання – об’єднатися задля миру і спокою в державі», - резюмував голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ