В Луцьку микола Романюк вручив формений одяг та аптечки міліціонерам

В Луцьку микола Романюк вручив формений одяг та аптечки міліціонерам

02.08.14 13:28 0 732
У Луцькому міському відділі УМВС України у Волинській області міський голова Микола Романюк вручив формений одяг та аптечки міліціонерам, які будуть нести патрульну службу у зоні антитерористичної операції. За кошти міського бюджету було придбано 50 комплектів (берци, костюми х/б, футболки, кашкети, розвантажувальні жилети). За спонсорські кошти купили 30 аптечок та медикаменти.

Міський голова Микола Романюк подякував чоловікам, які їдуть у зону АТО, за патріотичну позицію, за те, що вони їдуть захищати свої родити, своїх краян, свою державу. Він акцентував на тому, що українці ніколи не були завойовниками, але й уміли постояти за свою землю. Побажав, щоб у них все було гаразд, та висловив впевненість, що усі вони повернуться додому здоровими і неушкодженими.

Міський голова доручив присутньому на зустрічі в. о. начальника Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області Ігорю Муковозу взяти на облік сім’ї міліціонерів, які перебуватимуть у відрядженні на сході, і опікуватися ними. Спільно з міською владою допомагати вирішувати їхні проблеми, щоб чоловіки на службі були спокійними за свої родини.

Ігор Муковоз запевнив міського голову, що у складі зведеного загону області у відрядження їдуть 20 кращих міліціонерів нашого міста, а тому щиро бажає скоро зустріти їх у доброму здоров’ї.

Щасливої дороги від депутатського корпусу міської ради міліціонерам побажав депутат міської ради Роман Романюк. «Дякую вам, що ви належите до тих сміливих людей, які вважають – «хто ж тоді як не ми», –сказав він.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Аби хліб не згорів по ...
Наступна новина: Чернігів: Міський голова ...

КОМЕНТАРІ