У центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки триває загальноміська толока

У центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки триває загальноміська толока

02.08.14 11:40 0 713
У центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки відбувається загальноміська толока. Близько 200 осіб із 58-ми підприємств, установ, організацій працюють над благоустроєм парку. Вони викошують траву та бур’яни, вирубують самосіви. Усе це буде вивезено на сміттєзвалище. Для зручності територію парку розбито на сектори, за якими закріплені відповідальні працівники міської ради.

Радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока повідомив, що міський голова підписав розпорядження про проведення санітарно-екологічних днів протягом цього року. Згідно із ним відбувалися толоки зимою, весною, тривають зараз. Цього року було прибрано 18 гектарів прибережних і водоохоронних смуг наших річок Стир, Сапалаївка, Омелянівка, Жидувка. У парках і скверах міста висаджено 3 тисячі дерев та 600 декоративних кущів.

«шня загальноміська толока з благоустрою центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки зумовлена тим, що наближаються державні свята – День Державного Прапора, День Незалежності України та День міста. У парку відбуватимуться святкові заходи. Тому важливо спільними зусилля навести лад у парку, де люблять відпочивати лучани», – сказав Борис Сорока. Він поставив завдання, які потрібно буде виконати, з викошування трави, вирубки, очищення території від порослі і самонасіву.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Робота 42-ї сесії ...
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ