Володимир Гунчик: Я не ставлю за мету – одних людей замінити іншими, важливо - сформувати ефективну команду

Володимир Гунчик: Я не ставлю за мету – одних людей замінити іншими, важливо - сформувати ефективну команду

02.08.14 14:33 0 736
Я не ставлю за мету – одних людей замінити іншими, важливо - сформувати ефективну команду. На цьому голова облдержадміністрації Володимир Гунчик наголосив під час виступу перед депутатським корпусом облради, 31 липня.

«Одіозних фігур у моїй команді не буде. Потрібно знаходить вирішення різних питань. Наголошу, у структурі всіх рівнів відбудуться серйозні зміни: починаючи від районних адміністрацій, завершуючи обласною. багато керівників районів виконання своїх функцій з вирішення проблем їх громад покладають на область», - повідомив Володимир Гунчик.

Він поінформував депутатів, що найближчим часом відбудуться співбесіди з керівниками районів та структурних підрозділів. Відповідний графік уже розроблений.

У контексті кадрової політики Володимир Гунчик порушив питання заробітної плати державного службовця, яка є надто низькою, навіть у порівняні з працівниками органів місцевого самоврядування.

«Багато людей з цього питання буде мене критикувати. Мовляв, прийшов та вирішив підняти зарплату чиновникам, не думаючи, про інших. Я думаю про загальний стан справ в області, але чиновники - це люди, які щоденно працюють зі мною, і не сказати цього було б не справедливо. Але ще раз повторю, коефіцієнт корисної дії кожного працівника та його самовіддача – це фактори, які повинні спонукати до підвищення заробітної плати. Попрацювавши тиждень, я бачу, що такі можливості існують. Є значна кількість не зайнятих вакансій, є інші методи роботи, тому я буду вносити пропозиції Президенту та Міністерству фінансів України щодо вирішення цього питання».

Голова облдержадміністрації також закликав депутатів не рекомендувати йому на посади людей, які потім не виправдають довіру та просто хочуть зайняти владні місця.

Володимир Гунчик також зауважив, що формування нової кадрової політики обговорюватиме з депутатами, а окремим з них, пропонуватиме працювати в органах виконавчої гілки влади.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ