Володимир Гунчик: Лише об’єднавшись, разом, ми зможемо пережити складний для держави час

Володимир Гунчик: Лише об’єднавшись, разом, ми зможемо пережити складний для держави час

02.08.14 11:25 0 713
У Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка відбулась нарада голів облдержадміністрації Володимира Гунчика та облради Валентина Вітра з керівниками органів місцевого самоврядування, місцевих органів виконавчої влади, духовенства, силових та правоохоронних структур, з питань роз’яснення законодавства та невідкладних дій щодо часткової мобілізації.

«у нелегкий для країни час, ми зібралися для того, щоб обговорити та вибудувати спільні дії задля миру і спокою в Україні, на нашій Волині. Країна - у небезпеці не лише через зброю, вигуки і кулі, а й через те, що ворог з усіх сторін старається до нести до кожного з нас неправдиву інформацію, яка максимально поширюється ворогом, щоб створити конфлікт в середині суспільства», - зауважив Володимир Гунчик.

«Щодня 70 млн грн, які могли б бути направлені на мирну розбудову держави, спрямовуються на нікому не потрібну війну. Кожен день, з кожної області десятки, сотні, тисячі людей йдуть у військо для того, щоб захищати свою країну. Важливо донести кожному волинянину, якими діями ми повинні відстояти цю незалежність, та що ми повинні зробити, аби кожен з нас зрозумів, що ця війна не на виживання, а - на існування нашої країни», - підкреслив він.

«Ми співчуваємо сім’ям, до яких прийшло горе. Ми хвилюємося за тих, хто лежить в госпіталях та лікарнях, за військовослужбовців, які зі зброєю в руках захищають нашу країну. Сила і міцність нашого духу мають надавати підтримку нашим воякам», - зауважив Володимир Гунчик.

Голова облдержадміністрації відзначив, що в ході обговорення комплексу питань щодо часткової мобілізації, усі пропозиції та зауваження будуть враховані. За результатами наради облдержадміністрація направить відповідні листи до центральних органів влади.

Володимир Гунчик також звернувся з проханням до громади донести усю важливу інформацію щодо третьої хвилі мобілізації до найменшого села, до кожної людини.

Як наголошувалося, у сільських клубах та бібліотеках, поштових відділеннях, медпунктах, магазинах необхідно поширити листівки з відповідними роз’ясненнями, зокрема і щодо законодавчих актів, соціальної підтримки родини військовослужбовців, з номерами телефонів гарячих ліній при Адміністрації Президента, Служби безпеки України, на Волині.

«Давайте спільно працювати з людьми на місцях, адже, лише об’єднавшись, разом, ми зможемо пережити складний для держави час. І як ніколи, усім нам потрібна взаємна підтримка задля збереження миру в державі», - зазначив голова облдержадміністрації.

Після обговорення комплексу питань учасники наради прийняли звернення керівників органів місцевого самоврядування та місцевих органів виконавчої влади до Волинської громади щодо стабілізації ситуації в області, пов’язаної з проведенням часткової мобілізації.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олімпік дозаявив ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ