В Луцьку учасники обласної наради напрацювали спільні позиції щодо забезпечення перемоги в АТО

В Луцьку учасники обласної наради напрацювали спільні позиції щодо забезпечення перемоги в АТО

02.08.14 12:29 0 792
Відбулася нарада голови обласної державної адміністрації Володимира Гунчика з головами сільських, селищних, районних рад, районних державних адміністрацій, міськими головами щодо налагодження співпраці і взаємодії у вирішенні проблем, які переживає наша держава у зв’язку з антитерористичною операцією. У ній взяв участь Луцький міський голова Микола Романюк, представники духовенства різних конфесій, керівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, управління Служби безпеки України у Волинській області, управління МВС України у Волинській області, Волинського обласного військового комісаріату, військової прокуратури.

Володимир Гунчик у своєму виступі акцентував, що Україна змушена щоденно витрачати 70 тисяч гривень на проведення АТО. Проте інформаційна війна відбувається по всій країні, а тому важливо довести кожному волинянину, що це війна на існування нашої держави і, тільки консолідувавши усі зусилля, можна у ній перемогти. Велика увага на нараді приділялася важливості допомоги сім’ям учасників і загиблих в АТО, лікуванню поранених.

Обласний військовий комісар Олег Галак дав роз’яснення щодо проведення третьої черги часткової мобілізації. За його словами, завдяки двом попереднім чергам часткової мобілізації відмобілізовані та приведені у бойовий стан військові частини Збройних Сил України та частини інших військових формувань. Це дало змогу створити угрупування військ та сил, адекватних рівню загрози на березень-червень цього року, посилити охорону державного кордону на загрозливих напрямках. Акцентом ІІІ хвилі мобілізації буде наголошено на забезпечення тих частин, які займаються підтримкою армії. Тобто третя хвиля мобілізації дасть можливість перепочинку та морально-психологічного відновлення для тих бійців, які вже тривалий час в зоні АТО. Він також пояснив про важливість створення територіальної оборони в межах адміністративних районів.

Для напрацювання спільних позицій свої пропозиції висловили голови сільських, селищних, районних рад. За результатами наради було прийняте звернення до волинян.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ