З ініціативи свободівців у Львові затвердили програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей

З ініціативи свободівців у Львові затвердили програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей

02.08.14 10:45 0 697
Депутати Львівської міської ради затвердили ініційовану свободівцями муніципальну програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей. Про це 31 липня 2014 року повідомив голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Любомир Мельничук.

Як повідомив Любомир Мельничук, програма передбачає комплексну підтримку львів'ян, які беруть участь в антитерористичній операції на сході України: "Людям, які ризикують власним життям у боях з агресором на сході нашої держави, українська влада зобов'язана допомагати. Це ж стосується і органів місцевої влади. На жаль, не завжди учасники АТО отримують належну державну допомогу. Місто також повинне дбати про львів'ян, які є передовій боротьби за єдину соборну Українську державу".

"Попри невеликі ресурси львівського б'юджету, місто допоможе усіма можливими засобами цим людям. Учасники антитерористичної операції та їхні сім'ї за цією програмою звільняють від квартирної плати. Програма також передбачає проведення заходів соціяльної адаптації людей, які повертаються із зони АТО. Дітей у таких родинах забезпечуватимуть безкоштовним харчуванням у школах та дитсадках, вони матимуть змогу безкоштовно отримати допомогу на оздоровлення та відпочинок", – повідомив голова постійної комісії фінансів та планування б'юджету свободівець Яромир Самагальський.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ