Володимир Харчук привітав Львівське обласне управління водних ресурсів із 60-ти річчям

Володимир Харчук привітав Львівське обласне управління водних ресурсів із 60-ти річчям

02.08.14 13:34 0 889
Львівське обласне управління водних ресурсів відзначає 60-тиріччя з дня створення. Заступник голови облдержадміністрації Володимир Харчук на урочистій зустрічі з нагоди ювілею привітав працівників управління.

Володимир Харчук подякував працівникам за несення служби. «Приємно відзначити, – продовжив заступник голови ЛОДА, – що управління професійно забезпечує реалізацію державної політики в галузі водного господарства на території Львівщини, виявляє компетентність та ініціативність. Зокрема, забезпечує проведення необхідних заходів з врахуванням специфіки кліматичних умов нашої області, пов’язаних з попередженням шкідливої дії вод і ліквідацією її наслідків, включаючи протипаводковий захист сільських населених пунктів і земель у зоні впливу водних об’єктів».

Під час урочистостей працівники управління отримали почесні грамоти та подяки від Держводагентства України, ЛОДА та Львівського облводресурсів.

Зазначимо, що початок меліорації земель на Львівщині покладено ще за часів панування Австро-Угорської імперії. У 1954 році для забезпечення надійної експлуатації існуючих, відновлених і побудованих меліоративних систем та контролю за раціональних використанням водних ресурсів було утворено Львівського обласного управління водних ресурсів.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі володимир ...

КОМЕНТАРІ