В Житомирській області бійцям аварійно-рятувального загону дякують за допомогу вимушені переселенці та адміністрація літньої церкви Різдва (с. Зарічани)

В Житомирській області бійцям аварійно-рятувального загону дякують за допомогу вимушені переселенці та адміністрація літньої церкви Різдва (с. Зарічани)

02.08.14 12:13 0 725
На адресу Управління ДСНС України у Житомирській області надійшов лист-подяка рятувальникам, які допомогли привести у безпечний стан табір у с. Зарічани.

Ще на початку кампанії з прийняття та розселення вимушених переселенців із районів проведення АТО та тимчасово окупованої території рятувальники області потурбувалися про створення безпечних умов їхнього перебування в різних закладах області. Зокрема, в таборі «Літня церква Різдва» в с. Зарічани на той час вже мешкало понад 180 осіб, які вимушено виїхали зі східних областей України.

Рятувальники поспілкувалися з переселенцями та в такий спосіб дізналися, якої допомоги потребують ці люди. Серед першочергових проблем, які озвучили мешканці табору, була відсутність резервного джерела електроенергії на випадок аварійної ситуації. Крім того, на території закладу чимало сухих дерев, які рано чи пізно можуть впасти. Оскільки у закладі чимало родин із дітьми, малеча могла постраждати у таких ситуаціях. Тож люди попросили рятувальників зрізати ці дерева. І бійці ДСНС оперативно виконали завдання. Лист вдячності за це, звичайно, став для них приємним сюрпризом.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Евертон підписав Лукаку

КОМЕНТАРІ