Піротехніки ДСНС України отримали спецобладнання для проведення розмінувань у м. Слов’янськ

Піротехніки ДСНС України отримали спецобладнання для проведення розмінувань у м. Слов’янськ

02.08.14 13:56 0 759
Піротехнічні підрозділи ДСНС України з 6 липня проводять роботи з розмінування на території звільненого від терористів м. Слов’янськ. Задля покращення стану матеріально-технічного забезпечення виконання завдань, до Державної служби України з надзвичайних ситуацій звернулися працівники Товариства з обмеженою відповідальністю “Нова Пошта” з пропозицією щодо передачі спецобладнання для виконання піротехнічними розрахунками Служби дій за призначенням.

31 липня представники ТОВ “Нова Пошта” передали рятувальникам близько 50 од. спецобладнання для проведення розмінування у звільнених від терористів містах, саме - 20 комплектів портативних радіостанцій, 1 ретранслятор, 8 комплектів бронежилетів IV класу захисту, 5 комплектів акумуляторних ліхтарів та 16 комплектів індивідуальних ліхтарів.

Голова ДСНС України Сергій Бочковський подякував співробітникам “Нової Пошти” за сприяння у якнайшвидшому відновленні територій, звільнених від терористів та зазначив, що у цей нелегкий для України час, будь-яка допомога є надзвичайно важливою.

“Рятувальники нашої Служби щоденно ризикують життям, працюють цілодобово аби допомогти жителям східних регіонів повернутися до звичного ритму життя. Спецзасоби, які нашим піротехнікам передало ТОВ “Нова Пошта”, суттєво покращать стан матеріально- технічного забезпечення проведення робіт з розмінування та гарантуватимуть безпеку рятувальників під час виконання надважливих для країни завдань. ”, - зазначив Сергій Бочковський.

На знак подяки за допомогу рятувальникам та небайдужість до проблем жителів сходу країни, Сергій Бочковський подарував представникам компанії статуетку рятувальника, який цілодобово гарантує безпеку кожного українця.

Представник компанії, керівник відділу зовнішніх комунікацій «Нова Пошта» Олена Данільченко зауважила, що це обладнання є частиною однієї з цільових соціальних ініціатив компанії, в рамках якої надається безкоштовна допомога українській армії.

“Ми розуміємо, що зараз важливо не тільки звільнити міста України від терористів, але й повернути їх до мирного життя. Гарантувати людям впевненість у завтрашньому дні та позбавити їх страху. Саме цю важливу місію й виконують рятувальники ДСНС України. Тому наша компанія вирішила підтримати їх та передати спецобладнання для очищення від боєприпасів звільнених від терористів міст”, - сказала Олена Данільченко.

Зі свого боку, Юрій Чеповський, заступник Директора Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України, зазначив, що це обладнання допоможе піротехнікам безпечно виконувати завдання з розмінування територій східних регіонів країни, а сучасні радіостанції забезпечать безперебійний зв'язок між піротехнічними розрахунками.

Прес-служба ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Коли рідний брат – зять!
Наступна новина: Луцька ОДПІ: випадки, у ...

КОМЕНТАРІ