Батьки дітей, що за допомоги рівненських рятувальників відвідали тренувальний табір вогнеборців Польської республіки, висловили щиру вдячність керівництву Служби порятунку Рівненщини.

Батьки дітей, що за допомоги рівненських рятувальників відвідали тренувальний табір вогнеборців Польської республіки, висловили щиру вдячність керівництву Служби порятунку Рівненщини.

02.08.14 14:39 0 766
Начальнику Головного управління ДСНС

України у Рівненській області

генерал-майору служби цивільного захисту

Оглоблі Володимиру Михайловичу

Першому заступнику начальника Головного управління

ДСНС України у Рівненській області

полковнику служби цивільного захисту

Круку Сергію Івановичу

Шановні панове!

Група батьків, чиї діти завдяки Вашій ініціативі та підтримці отримали можливість в термін з 21 червня по 05 липня 2014 року побувати в тренувальному таборі вогнеборців Польської республіки, висловлює Вам щиру вдячність.

Для наших дітей ці два тижні назавжди залишаться в пам'яті найяскравішими спогадами літа 2014 року. Переконані, що перший досвід спілкування з польськими однолітками на фоні справжньої сучасної рятувальної техніки стане одним із життєформуючих факторів юних громадян України. І нехай, можливо, не всі вони продовжать шлях своїх батьків і стануть професійними пожежними, але засади безпеки життєдіяльності, що були закладені в цьому таборі, залишаться на все життя.

В ці непрості часи є очевидним, що перспективи розвитку нашої держави в цілому та Державної служби України з надзвичайних ситуацій тісно пов'язані з євроінтеграційними процесами. В цьому сенсі важко переоцінити важливість подібних міжнародних контактів на рівні дітей та молоді. Очевидно, що вже найближчими роками наші юні українці будуватимуть нову Україну зі справжніми європейськими цінностями та стандартами і отриманий досвід може стати першим кроком на шляху до якісно нового суспільства.

Окремо хочемо подякувати начальнику управління персоналу Полюшкевичу Анатолію Едуардовичу за величезний особистий вклад в підготовку, організацію та проведення таборування наших дітей в тренувальному таборі польських вогнеборців.

Крім цього дякуємо Вам та усьому особовому складу Головного управління ДСНС України у Рівненській області за ту, часто непомітну щоденну працю, завдяки якій тисячі рівнян мають можливість спокійно та впевнено розбудовувати нашу Батьківщину.

Сім підписів батьків
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ