Василь Тислюк: "Ми пишаємося нашими захисниками"

Василь Тислюк: "Ми пишаємося нашими захисниками"

02.08.14 14:41 0 815
У Ланівцях, біля пам'ятника Володимира Великого відбувся молебень за Україну. Участь у молитві взяли представники духовенства, голова Лановецької районної державної адміністрації свободівець Іван Друзь та голова Лановецької районної організації ВО "Свобода" Василь Тислюк.

Віряни молилися за збереження цілісності та суверенітету України, закінчення війни і ворожнечі з нашим північним сусідом, за мир і спокій по всій Батьківщинні. Також у своїй молитві просили за здоров'я усіх наших військовослужбовців, які боронять Україну від зовнішнього агресора в зоні антитерористичної операції.

Відбулося посвячення військової амуніції: солдатської і офіцерської форми, бронежилети, каски, військове взуття тощо. Посвячену амуніцію відправили на Схід.

"Лановецька районна організація ВО "Свобода" робить усе можливе, щоб наші хлопці були забезпеченими усім необхідним. Ми допомагаємо військовим амуніцією і продуктами. Підтримуємо їх морально і матеріяльно. ми молилися за повернення наших хлопців живими і здоровими додому. Ми пишаємося нашими захисниками", - зазначив голова Лановецької районної організації ВО "Свобода" Василь Тислюк.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гарячі голови остудить ...
Наступна новина: Помер Валентин Белькевич

КОМЕНТАРІ