В Тернополі сергій Надал оглянув стан проведення робіт з реконструкції Набережної ставу

В Тернополі сергій Надал оглянув стан проведення робіт з реконструкції Набережної ставу

02.08.14 11:41 0 857
У Тернополі триває реконструкція Набережної тернопільського ставу, під час якої передбачено вкладання тротуарної плитки, заміну огорожі та благоустрій території. Родзинкою робіт буде облаштування із синьої та жовтої плитки символу міста – герба. Оглянув стан ремонтних робіт міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Наразі роботи по реконструкції ідуть за планом, - розповідає Сергій Надал. – Одночасно проводиться на площі 3484 кв.м. перша та друга черга робіт. Завершити усі роботи плануємо до 20 серпня, а можливо й швидше».

За словами міського голови, вартість усіх робіт складає 1 млн. 800 тис. грн. З цієї суми підрядникам через проблеми з казначейством оплатили менше половини, тому працівники наразі виконують роботи з відстроченням платежів.

«Рішення викласти герб міста із плитки було спонтанне, - додає Сергій Надал. – Адже після того, як з цієї території забрали торгові палатки, було враження, ніби чогось бракує. Тоді ми порадилися з архітекторами, будівельниками і вирішили облаштувати тут символ міста – герб».

Головний інженер фірми-підрядника ТОВ «Тернопільбуд» Михайло Винник каже, що термін гарантії на плитку від виробника 10 років, що підтвердили у лабораторії після проведення експертиз на водопоглинення, морозостійкість та твердостійкість.

До слова, біля реконструйованої території за кошти приватного інвестора міська влада планує облаштувати сучасний дитячий майданчик.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У центральному парку ...
Наступна новина: Львівщина: завершився ...

КОМЕНТАРІ