На Тернопіллі іван Крисак оглянув Кременецький комбінат хлібопродуктів

На Тернопіллі іван Крисак оглянув Кременецький комбінат хлібопродуктів

02.08.14 17:03 0 801
Перший заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Іван Крисак оглянув Кременецький комбінат хлібопродуктів спільно з директором департаменту агропромислового розвитку ОДА Олегом Напорою та директором комбінату Ігорем Малявським 31 липня.

Під час огляду обговорили питання постачання підприємства сировиною, модернізації технологічних процесів, залучення споживачів та партнерів.

«Кременецький комбінат хлібопродуктів довго не працював, тому втратив довіру в сільськогосподарських виробників, - зазначив Олег Напора. – Тепер комбінат не в змозі залучати достатню кількість клієнтів та показувати достатні показники обороту коштів. Ми будемо залучати трейдерів на комбінат, щоб забезпечити його потужність на наростити оборот коштів».

Також проводитимуть інформаційну роботу щодо відновлення іміджу підприємства.

«Будемо залучати сільськогосподарських виробників до співпраці з Кременецьким комбінатом хлібопродуктів. Це державне підприємство, яке гарантує високу якість та встановлює стабільні ціни, - додав Іван Крисак. –На важливим завданням є виводити такі підприємства із стану застою. Будемо шукати для цього усі можливі методи».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині провели в ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ