Тернопілля: «Допомагати військовим необхідно без посередників. Це значно ефективніше. І, що найважливіше, – дає гарантію того, що вояки отримають найнеобхідніше і у найшвидші терміни»

Тернопілля: «Допомагати військовим необхідно без посередників. Це значно ефективніше. І, що найважливіше, – дає гарантію того, що вояки отримають найнеобхідніше і у найшвидші терміни»

02.08.14 12:08 0 781
Вважає перший заступник голови обласної ради Сергій Тарашевський. Він повідомив, що фракція облради «Єдиний Центр» прийняла рішення делегувати депутатів Олександра Самсоненка та Ігоря Коритка у зону дислокації батальйону “Тернопіль”. Мета поїздки – з’ясувати нагальні потреби наших бійців у спорядженні, одязі, засобах особистої гігієни, харчах тощо. «Після повернення депутатів, – каже Сергій Тарашевський, – фракція обласної ради обговорила список, який склали військові. Ми взяли на себе зобов’язання придбати зазначені інструменти та необхідне оснащення, запчастини до військової техніки, електротовари, будівельні матеріали, тепловізори та інше».

Також депутати звертаються до небайдужих тернополян, підприємців за допомогою у придбанні засобів особистої гігієни (мокрих серветок, миючих засобів тощо), натільної білизни, шкарпеток, чоловічого взуття (кросівок, банних шльопанців). А ще бійцям потрібні продукти харчування тривалого зберігання.

«На Херсонщину вже відправлено перший вантажний автомобіль з мінеральною водою, адже потреба у воді є нагальною і постійною, спека лише загострює цю проблему. Разом з тим збір усього необхідного триває. І вже у найближчі дні вантажі будуть доправлені до місця дислокації батальйону “Тернопіль”, – зазначає перший заступник голови облради.

Як повідомлялось раніше, голова обласної ради Василь Хомінець закликав колективи комунальних установ, закладів та підприємств обласної ради передати щонайменше одноденний заробіток на придбання необхідного для краян, котрі беруть участь у бойових діях у зоні АТО. Наразі триває збір коштів.

Також батальйон територіальної оборони Тернопілля вже отримав 30 бронежилетів та касок. Необхідне обмундирування було закуплене на пожертви фракції ВО «Свобода» в обласній раді, народного депутата Олексія Кайди, олімпійської чемпіонки, заступника міністра молоді та спорту України Олени Підгрушної.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: в комплексі ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ