В Тернополі повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

В Тернополі повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

02.08.14 16:04 0 806
Проект рішення виконавчого комітету міської ради «Про внесення змін в додаток 3 до рішення виконавчого комітету від 12.03.2014 року №207 «Про затвердження Положення про розміщення та порядок облаштування об’єктів літньої торгівлі, сезонних об’єктів сфери послуг, відпочинку та розваг на території парків міста Тернополя».

Розробник – управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради та комунальне підприємство «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя».

Проект регуляторного акта передбачає впорядкування розміщення та порядку облаштування сезонних об’єктів сфери послуг, відпочинку та розваг (атракціонів) на території парків міста Тернополя.

Проект рішення виконавчого комітету міської ради «Про внесення змін в додаток 3 до рішення виконавчого комітету від 12.03.2014 року №207 «Про затвердження Положення про розміщення та порядок облаштування об’єктів літньої торгівлі, сезонних об’єктів сфери послуг, відпочинку та розваг на території парків міста Тернополя» та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на офіційній сторінці міської ради в мережі Інтернету в розділі «Регуляторна політика» та в газеті «Тернопіль вечірній».

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта просимо надавати в письмовій формі:

поштою за адресою: м. Тернопіль, б-р.Т.Шевченка,1;

м. Тернопіль, вул.Білецька,11;

факсом: 52-58-25, 52-67-32;

електронною поштою за адресою: kultura_mr.ter@mail.ru

park072007@ukr.net

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ