Володимир Стаюра: "Для військових важлива підтримка усіх побратимів"

Володимир Стаюра: "Для військових важлива підтримка усіх побратимів"

03.08.14 14:06 0 766
30 липня 2014 року представники Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" побували на місці дислокації батальйону "Січ" і передали засоби захисту і необхідні побутові речі для військовослужбовців. Свободівці Тернопільської обласної організації зустрілися із своїм очільником Володимиром Стаюрою, який бере участь у бойових навчаннях для участі в антитерористичній операції.

За словами Володимира Стаюри, військовослужбовці перебувають у піднесеному настрої, високому бойовому дусі й у повній бойовій готовності. "Для військових важлива підтримка усіх побратимів. Зараз із солдатами працюють хороші інструктори, які належним чином зуміють підготувати наших вояків до протистояння із ворогом. У батальйоні проходять навчання чоловіки віком від 18 до 60-ти років, для яких умови тренувань і навчань залишаються однаковими. Окрім фізичних занять, є і духовні, які проводить капелан нашого табору. Вояки налаштовані захищати свою землю до перемоги попри будь-які негаразди", – зазначив голова Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Володимир Стаюра.

Свободівці ознайомилися із умовами проживання батальйону. Гостям було продемонстровано заняття на полігоні.

"Солдати ціною власних зусиль, инколи і життів, відстоюють незалежність країни. Ми неодноразово передавали допомогу військовим, адже наші хлопці потребують захисту. Ми у великому боргу перед ними, як і перед усіма захисниками в зоні АТО. У цей складний для України час, кожен повинен долучитися до допомоги, щоби настала перемога над окупантами", – зазначила заступниця голови Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Марія Чашка.

Тернопільська обласна організація ВО "Свобода" налагоджує зв'язки і допомагає армії, а також надалі забезпечуватиме військових у зоні АТО засобами захисту та амуніцією.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Машковський: ...
Наступна новина: На Житомирщині через високу ...

КОМЕНТАРІ