Боєць батальйону "Азов": "Ми усвідомлюємо свою визвольну місію у війні з російським загарбником"

Боєць батальйону "Азов": "Ми усвідомлюємо свою визвольну місію у війні з російським загарбником"

03.08.14 17:45 0 763
"Бійці батальйону "Азов" глибоко усвідомлюють свою визвольну місію у війні з російськими загарбниками, а перемагати нам допомагає високий рівень патріотизму та дух побратимства, який панує в підрозділі". Про це розповів боєць батальйону "Азов", волинянин, член Луцької міської організації ВО "Свобода" Сергій Ващук.

Сергій Ващук повідомив про переможні бої батальйону за місто Новий Світ під Донецьком та про атмосферу, яка панує у підрозділі.

"29 липня батальйон "Азов" у ході боїв з російськими загарбниками взяв під контроль місто Новий Світ під Донецьком. У складі батальйону участь у визволенні населеного пункту брали й волиняни. Операція пройшла успішно і без жертв з нашого боку. Однак, наша колона потрапила під обстріл ворога, серйозно пошкоджено бус. Двоє бійців залишилися живими лише завдяки бронежилетам. Кулі влучили у спину. У нашому батальйоні панує дружня та побратимська атмосфера. Усі тут глибоко усвідомлюють визвольну місію у війні з російськими загарбниками. Безумовно, високий патріотичний дух та відчуття обов'язку перед Україною цементує націю, робить з неї єдину потугу, яка здатна зламати хребет окупантові. Зараз бійці батальйону "Азов" готуються до вирішальних боїв з російськими загарбниками за Донбас", – розповів Сергій Ващук.

Щодо основних потреб, то нині бійці батальйону мають гостру потребу у важкій стрілецькій зброї, необхідній для боїв у міських умовах. Крім того, для мобільного пересування бійців потрібен бус, який було втрачено під час останніх боїв. Також батальйон планує взяти на озброєння кулемет НСВТ-12,7 "УТЕС". Для повноцінного функціонування кулемету потрібні деякі деталі комплекту, сумарна вартість яких становить 27 675 грн.

Реквізити для надсилання допомоги: картка Приватбанку 6762 4660 0355 5230

Контактний телефон: 0937977737.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Браун переміг Руденка

КОМЕНТАРІ