У Львові поєднали «вибух» фарб і благодійництво

У Львові поєднали «вибух» фарб і благодійництво

03.08.14 16:58 0 798
2 серпня, у Парку культури та вiдпочинку ім. Богдана Хмельницького відбувся всеукраїнський благодійний фестиваль фарб Lviv Holi Fest, під час якого львів’яни не тільки розважалися,обсипаючи одне одного сухими фарбами, але й збирали одяг, канцтовари, іграшки для вихованців Львівського будинку дитини №2.

Про це повідомила репортер телеканалу ZIK Оксана Маруняк

Холі – це свято весни та яскравих кольорів родом з Індії, під час якого заведено обсипатися фарбами та обливатися водою. Останнім часом його проведення стало популярним у великих містах України - Києві, Одесі, Харкові, Севастополі, Ужгороді, а віднедавна ще й у Львові. кілька сотень молодих львів’ян прийшли до парку культури та відпочинку імені Хмельницького, де під звуки клубної музики обсипали одне одного сухими фарбами і обливались водою.

Окрім того, що учасники фестивалю забавлялися, вони ще й займалися благодійністю: збирали речі для вихованців дитячого будинку міста Львова №2. Канцтовари, іграшки або дитячий одяг можна було обміняти на безкоштовні пакетики фарб. Таким чином для дитбудинку зібрали десяток великих пакетів з речами.

«В кожному місті є дитячі заклади, які потребують допомоги. Оскільки ми можемо отак на майданчику зібрати велику кількість людей, то користуємося нагодою, щоб залучити їх до благородної справи - допомогти дітям потрібними їм речами», - повідомила організаторка Lviv Holi Fest Катерина Васильківська.

На фестивалі також навчали індійських танців, боді-арту, розпису тіла мехенді.

Усі стрім-трансляції телеканалу ZIK дивіться тут.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські рятувальники ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ