Прокуратуру Волині очолив Вадім Максимов

Прокуратуру Волині очолив Вадім Максимов

04.08.14 08:10 0 806
Перший заступник Генерального прокурора України Микола Герасимюк представив колективу прокуратури Волині новопризначеного керівника – старшого радника юстиції Вадіма Максимова.

У заході взяли участь голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, голова Волинської обласної ради Валентин Вітер та керівники правоохоронних та судових органів регіону.

Під час представлення Микола Герасимюк окреслив першочергові завдання у роботі органів прокуратури краю, наголосивши, що на в області необхідна чітка скоординована робота усієї правоохоронних органів для збереження законності та правопорядку, посилення протидії корупції й забезпечення додержання конституційних прав громадян.

У свою чергу Вадім Максимов подякував керівництву Генеральної прокуратури за довіру та запевнив, що усвідомлює всю відповідальність, покладену на нього, й докладатиме максимальних зусиль до забезпечення законності на території області, а від підлеглих вимагатиме добросовісного й чесного виконання професійних обов’язків.

Додатково:

Вадім Максимов народився 1971 року у Криму. Вищу юридичну освіту здобув в Українській державній юридичній академії у Харкові. По закінченні навчання працював на різних посадах у прокуратурі міста Києва. До призначення на посаду прокурора Волинської області обіймав посаду прокурора Дарницького району міста Києва.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сили АТО протидіють ...

КОМЕНТАРІ