Івано-Франківщина: для вимушених переселенців зі Сходу організували екскурсію в «Буковель»

Івано-Франківщина: для вимушених переселенців зі Сходу організували екскурсію в «Буковель»

04.08.14 10:15 0 899
Ніщо не лікує людину так, як природа. Вона стирає навіть найгірші спогади, заряджає невичерпним позитивом та оптимізмом, вірою у те, що все буде гаразд. Зараз прикарпатська природа загоює душевні рани людей, котрих війна вигнала з рідних домівок – мешканців східних областей України.

Працівники Івано-Франківського міського центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді за активної підтримки рятувальників та всебічного сприяння директора туристичного комплексу «Буковель» Олександра Шевченка організували незабутню екскурсію на цей відомий далеко за межами України гірськолижний курорт для більш як двадцяти мешканців буремного Сходу – матерів з дітьми.

Назва Буковеля походить від однойменної гори висотою 1129 м, біля підніжжя якої він розташований. Буковель має вдале розташування та унікальні кліматичні умови, це - це зелені луки й ліси, блакитні озера й величні гори. І дорослі, й діти досхочу милувалися чудовими пейзажами, слухали розповіді про звичаї і обряди місцевого населення. Вони чудово відпочили й оздоровилися, покаталися на витязі й змогли оглянути краєвиди з висоти кількох десятків метрів.

Усі почувалися у цілковитій безпеці, адже їх супроводжували працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області. Душевний комфорт та рівновагу їм допомогли здобути кваліфіковані психологи Управління, котрі уже не перший день працюють з ними, надаючи всебічну психологічну допомогу, розраджуючи та підтримуючи віру у себе, у світле і безпечне майбуття.

Люди повернулися з цієї незвичайної екскурсії, сповнені нових сил і сподівань. Такі заходи для вимушених переселенців зі Сходу на Прикарпатті організовуватимуться й надалі і їх, безумовно, всіляко підтримуватимуть рятувальники.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ