Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області підбили підсумки роботи від початку 2014-го року

Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області підбили підсумки роботи від початку 2014-го року

04.08.14 11:17 0 797
Підсумкова нарада відбулася у кризовому центрі Управління під головуванням начальника Управління ДСНС в області полковника служби цивільного захисту Володимира Чернецького за участю начальників територіальних підрозділів.

На нараді було розглянуто результати роботи підрозділів Управління ДСНС в області щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки об’єктів літнього відпочинку та оздоровлення дітей, безпеки громадян у місцях масового відпочинку населення поблизу водойм. Окрім того, проаналізовано питання готовності міських та районних відділів Управління до реагування на надзвичайні ситуації, пожежі та інші події, результати їхньої діяльності з питань організації заходів цивільного захисту.

У другому півріччі одним із пріоритетних напрямків роботи рятувальників є попередження пожеж та інших надзвичайних ситуацій на території Прикарпаття. Усі зусилля працівників пожежно-рятувальної служби області і надалі будуть спрямовані на реалізацію державної політики в сфері цивільного захисту, спрямованої на забезпечення безпеки та захисту населення і території, матеріальних і культурних цінностей та довкілля від негативних наслідків надзвичайних ситуацій, покращення робіт з організації рятування на водах, в гірській місцевості, вдосконалення виконавської дисципліни особового складу рятувальників області.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: для ...
Наступна новина: Аваков розповів про свій ...

КОМЕНТАРІ