У Волинській області в обласному бюджеті додатково виділено 2 млн грн родинам загиблих військовослужбовців

У Волинській області в обласному бюджеті додатково виділено 2 млн грн родинам загиблих військовослужбовців

05.08.14 15:43 0 632
В обласному бюджеті додатково виділено 2 млн грн родинам загиблих військовослужбовців. Про це повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час оперативної наради.

Нагадаємо, що минулого тижня депутатам облради запропонували збільшити резервний фонд обласного бюджету на 2 млн грн за рахунок нерозподіленої дотації з держбюджету. Леміщак

Як доповів начальник головного управління казначейської служби в області Михайло Леміщак, на 1 серпня з обласного бюджету передбачено місцевим бюджетам 4 млн грн на потреби військовослужбовців. За його словами, «на проведено касових видатків 1,08 млн грн, зокрема, по Луцьку, смт Іваничі, м. Камінь-Каширськ, м. Ківерці, смт Локачі, смт Рожище. Зареєстровані фінансової зобов’язання з Ратнівськоого району.

Що стосується інших районів, то як розповів голова облради Валентин Вітер, від них немає замовлення. Триває збір документації.

Голова облдержадміністрації зобов’язав начальника головного управління казначейської служби в області надати пріоритет у фінансуванні на потреби родин військовослужбовців.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ