У Волинській області в облдержадміністрації визначено пріоритетні завдання на поточний тиждень

У Волинській області в облдержадміністрації визначено пріоритетні завдання на поточний тиждень

05.08.14 15:49 0 752
Під час оперативної наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика визначено пріоритетні завдання на поточний тиждень.

Як зауважив Володимир Гунчик, основна увага приділятиметься оборонно-мобілізаційній роботі, підготовці області до зими, формуванню бюджету.

підготовка господарств області до осінньо-зимового періоду є надважливою для усіх. Голова облдержадміністрації доручив на тематичній нараді, яка запланована на 14 серпня, обговорити координацію спільних дій щодо можливого скорочення обсягів споживання природного газу на 30%. Можливо, зараз у літній період прийняти непопулярні рішення, але це дозволить зекономити газ і пережити холодний період.

Також Володимир Гунчик наголосив, що окремо необхідно попрацювати місцевим фахівцям на рівні Уряду щодо виділення додаткових спеціальних лімітів на газ для цукрових заводів області, бо включення їх в загальний ліміт, що передбачений для області, призведе до серйозних проблем.

Зокрема, що стосується бюджетних питань, то віднині рішення про фінансування тих чи інших потреб прийматимуть керівники департаменту фінансів ОДА та головного управління Державної казначейської служби в області. У районах головними розпорядниками коштів є голови РДА, відтак ця функція повністю покладена на них, та й відповідальність також.

Щодо мобілізаційно-оборонної роботи, то у середу, 6 серпня відбудеться перше засідання новоствореного координаційного центру з протидії тероризму, де напрацюють план дій та затвердять склад центру.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ