В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика

В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика

05.08.14 15:14 0 726
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика (у режимі відеоселектору) з керівниками структурних підрозділів обласної державної адміністрації, окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, керівниками окремих підприємств, установ і організацій області, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. У відеоселекторній нараді брали участь міський голова Микола Романюк, його перший заступник Святослав Кравчук, заступники Лариса Соколовська, Тарас Яковлев, секретар міської ради Сергій Григоренко.

Голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик спочатку представив нового прокурора Волинської області Вадима Максимова та попросив доповісти про виконання доручень, які дав на попередній нараді. Вони стосувалися пропозицій щодо проведення колегій, тематичних і базових нарад. Серед пріоритетних заходів, які будуть розглядатися на колегіях, він назвав питання мобілізаційної та оборонної роботи, підготовки до зими, раціонального використання бюджетних коштів. Обговорили питання діяльності робочої групи, яка координує питання мобілізаційної та оборонної роботи, допомоги армії і сім’ям військовослужбовців та постраждалим від АТО. Володимир Гунчик акцентував на важливості інформаційного супроводу заходів із часткової мобілізації.

Заслухали питання реалізації третьої черги часткової мобілізації, виконання фінансових планів та казначейських зобов’язань, взаємодії депутатського корпусу обласної ради і працівників апарату обласної державної адміністрації, реалізації заходів з економії газу. Він відзначив, що міський голова Микола Романюк, уже прийняв відповідне рішення, і хоча воно не популярне, проте вкрай необхідне.

Микола Романюк запропонував фінансову роботу планувати таким чином, щоб обов’язково можна було використати державні інвестиції. При плануванні роботи облдержадміністрації на місяць - враховувати дні, коли відбуваються сесії та засідання виконавчого комітету у міській раді – а це середа. Володимир Гунчик взяв до уваги пропозиції, які допоможуть краще координувати роботу.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: Ізраїль і палестинська ...

КОМЕНТАРІ