Бурмака: Ані Лорак – не причина, а наслідок інформаційної політики України

Бурмака: Ані Лорак – не причина, а наслідок інформаційної політики України

05.08.14 15:26 0 552
У ситуації з Ані Лорак не можна опускатися до судилищ. Ані Лорак – не причина, а наслідок інформаційної політики України, наслідок ставлення українських медіа до українських музикантів. Хіба попса і продажність не культивувалась десятиліттями? Де тоді пікети і претензії до телеканалів і ФМ радіостанцій?

Про це у Фейсбук написала співачка Марія Бурмака, коментуючи ситуацію з концертом Ані Лорак в Одесі.

«Про Одесу і Ані Лорак. Загальні настрої зрозумілі, і мене теж вражає невідповідність війни на Сході і цілодобового фестивалю на курортних набережних. Але.

По-перше. Концерт Ані Лорак в Одесі – це не найголовніша біда зараз і врешті лежить в площині уявлень про моральність її і власників нічного клубу (там не тільки концерт Лорак відбувається, до речі. І не треба забувати, до того, що ця індустрія теж має право на існування, це теж економіка і податки).

По-друге. Моральними авторитетами і тими, кого можна назвати «совість нації» можуть бути не всі і, очевидно, Кароліна не з їх числа. Але давайте не опускатись до якихось судилищ. Ані Лорак – не причина, а наслідок інформаційної політики України, наслідок ставлення українських медіа до українських музикантів-хіба попса і продажність не культивувалась десятиліттями? Де тоді пікети і претензіі до телеканалів і ФМ радіостанцій?

По-третє. Ця історія з «відкупним» це взагалі шось незрозуміле і противне.

Ну а по-четверте.. Країна змінилась, це правда. Фальш і лицемірство викриваються відразу і ніхто (і артисти в тому числі) уже не зможе обрати собі лінію «бути поза політикою». Це не політика – це війна, де є свій і чужий. І чужий свого вбиває. Ніхто не хоче війни, але вона уже прийшла в наш дім. І «нейтралітет» в цій ситуації дорівнює аморальності», – написала М.Бурмака.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тиждень здорового ...
Наступна новина: Протягом тижня підрозділи ...

КОМЕНТАРІ