відбулась колегія Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області

відбулась колегія Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області

05.08.14 15:17 0 613
У відповідності до плану роботи Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області 4 серпня відбулося засідання Колегії ГУ ДСНС. Під головуванням очільника служби порятунку Хмельниччини полковника служби цивільного захисту Бориса Болібруха були підбиті підсумки роботи Головного управління ДСНС України регіону та підпорядкованих підрозділів за перше півріччя поточного року.

У заході взяв участь керівний склад Головного управління, начальники міських, районних секторів, державних пожежно-рятувальних загонів, частин та аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Відкриваючи засідання, полковник служби цивільного захисту Борис Болібрух зауважив, що завдання, покладені на Головне управління та підпорядковані підрозділи Державною службою України з надзвичайних ситуацій, були успішно виконані, а також забезпечено належне реагування на всі надзвичайні події, що виникли на території області. Він наголосив і на проблемних питаннях у роботі окремих районних підрозділів, існуючих недоліках та необхідності їх усунення.

З доповіддю про результати роботи підрозділів Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області за звітний період та основні завдання на друге півріччя поточного року виступив перший заступник начальника Головного управління Дмитро Бондар.

У доповіді про стан здійснення наглядово-профілактичної діяльності за 6 місяців поточного року було зазначено, що завдяки вжитим заходам у першому півріччі 2014 року в порівнянні з аналогічним періодом минулого року в області на 12,5% зменшилась кількість загиблих людей. Також спостерігається зменшення на 60% прямих збитків.

Також розглядалися питання стану організації служби та реагування на надзвичайні ситуації, зокрема про роботу газодимозахисної служби, стан протипожежного водопостачання та функціонування місцевої пожежної охорони. Не залишилися поза увагою і питання щодо проведення технічної інвентаризації захисних споруд.

Особлива увага була приділена організації належного та своєчасного виконання заходів з енергозбереження під час підготовки підрозділів до опалювального сезону 2014-2015 років та забезпечення засобами індивідуального захисту для безпечної роботи рятувальників під час ліквідації надзвичайних ситуацій різного характеру, виконання планових показників надходжень до спеціального фонду та виплати заробітної плати працівникам ГУ ДСНС та підпорядкованих підрозділів.

В свою чергу, окремі начальники районних підрозділів відзвітували про організацію роботи щодо виконання вищезазначених питань на місцях.

Підбиваючи підсумки колегії, начальник Головного управління Борис Болібрух окреслив основні завдання, які стоять перед Державною службою України з надзвичайних ситуацій та Головним управлінням до кінця року.

ГУДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Призначений начальник ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ