Землевпорядники Закарпаття проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо забезпечення земельними ділянками військовослужбовців

Землевпорядники Закарпаття проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо забезпечення земельними ділянками військовослужбовців

05.08.14 14:55 0 677
Головним управлінням та територіальними органами Держземагентства у Закарпатській області проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота щодо забезпечення земельними ділянками військовослужбовців які захищають національні інтереси на сході України. Зокрема, поінформовано органи місцевого самоврядування про необхідність у першочерговому порядку прийняття рішень щодо забезпечення земельними ділянками військовослужбовців Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України та інших військових формувань, які беруть участь у виконанні завдань щодо здійснення антитерористичної операції.

На у Закарпатській області підібрано 31 земельний масив загальною площею 351,3 га для подальшого надання військовослужбовцям Збройних сил України, які захищають національні інтереси в цей складний для держави час. З них: 20 масивів площею 210,8 га – для ведення садівництва, 2 масиви площею 3,00 га – для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд, 3 масиви площею 94,2 га – для індивідуального дачного будівництва та для ведення особистого селянського господарства – 6 масивів площею 43,3 га.

Також для інформування про можливість придбання у власність земельних ділянок учасниками АТО і роз’яснення порядку їх приватизації на сайтах районних державних адміністрацій області, на інформаційних стендах Головного управління та його територіальних підрозділів розміщено відповідні оголошення. Для надання більш детальної інформації у територіальних органах Держземагентства в області призначені відповідальні особи, які ведуть прийом громадян і надають необхідні пояснення.

Окрім того для більш детального інформування Головним управлінням Держземагентства у Закарпатській області проведено брифінг за участі першого заступника начальника Головного управління Володимира Токаря на тему «Про забезпечення закарпатських військовослужбовців, які беруть участь в антитерористичній операції у східних областях України, земельними ділянками на території області».

Головне управління Держземагентства у Закарпатській області

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ