Голова Львівської ОДА Ірина Сех звернулась до Міністра оборони щодо підтримки бійців 24 окремої механізованої бригади

Голова Львівської ОДА Ірина Сех звернулась до Міністра оборони щодо підтримки бійців 24 окремої механізованої бригади

05.08.14 15:34 0 609
Урядову телеграму про підтримку військовослужбовців 2-ї роти 2-го батальйону 24 окремої механізованої бригади скерувала до Міністра оборони України Валерія Гелетея голова Львівської ОДА Ірина Сех.

До керівника області звернулись матері і дружини військових цього батальйону. Вони стурбовані тим, що впродовж тривалого часу бійці перебувають у надскладних умовах. Під щоденним обстрілом з мінометів і «градів» військові тримають оборону в районі ПП “Довжанський” Луганської області.

«Родичі військових повідомляють, що техніка та зброя часто несправні. Через постійні обстріли втрачено багато машин і спорядження. Бракує продуктів харчування і води, не доходять посилки, відправлені родичами.

Більшість військових 24-ої бригади – родом із Львівщини. Тому відсутність реакції з боку військового керівництва та загострення ситуації на ПП «Довжанський» створює соціальну напругу в області», – йдеться у телеграмі.

З огляду на таку ситуацію, Ірина Сех закликала надати підтримку воїнам, за можливості провести ротацію. Водночас просить налагодити діалог із родинами воїнів, сприяти їм в отриманні інформації про їхніх рідних, «чим віддати належне людям, які жертвують життям заради соборності і незалежності України».

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ