Рятувальники забезпечували безпеку вірян під час проведення Всеукраїнської Патріаршої прощі в Крилосі

Рятувальники забезпечували безпеку вірян під час проведення Всеукраїнської Патріаршої прощі в Крилосі

05.08.14 15:10 0 665
2-3 серпня в селі Крилос Галицького району пройшла Всеукраїнська Патріарша проща до Галицької Чудотворної ікони Матері Божої за мир в Україні.

Архиєрейську Божественну Літургію провів Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ. У Святій Літургії також взяли участь представники Церкви та керівництво області, районів і міст. Особливістю цьогорічної прощі стала хіротонія Єпископа-помічника Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ Йосафата Мощича.

Зважаючи на велику кількість прочан, організатори прощі звернулися з проханням до Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій в області у сприянні забезпечення безпеки життя людей під час прощі. Неподалік храму Успіння Пресвятої Богородиці на Крилоській Горі, де проходила Божественна Літургія, рятувальники розгорнули наметове містечко з пунктами відпочинку та медичної допомоги. Також цілодобово там знаходиться на чергуванні автомобіль медичної допомоги Управління ДСНС в області.

Люди, при потребі, мали можливість відпочити та, в разі необхідності, отримати кваліфіковану медичну допомогу.

Зважаючи на спеку, рятувальники роздали прочанам захисні кепки з символікою служби.

Загалом, для забезпечення безпеки життя учасників Всеукраїнської Патріаршої прощі було залучено більше десяти чоловік особового складу рятувальників.

Впродовж 2 днів проведення прощі за медичною допомогою до рятувальної служби звернулося 170 прочан.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: РНБО закликає місцеве ...
Наступна новина: На території України ...

КОМЕНТАРІ