Івано-Франківщина:  в області виникло 6 пожеж

Івано-Франківщина: в області виникло 6 пожеж

05.08.14 15:14 0 668
2 серпня о 15:13 год. в селі Малий Гвіздець Коломийського району горіла копиця з сіном. Вогнем знищено 2 т сіна. Попередня причина виникнення пожежі – дитячі пустощі з вогнем.

2 серпня о 17:45 год. в Івано-Франківську по вулиці Чорновола горіло сміття на відкритій території на площі 1 м.кв. Вогнем знищено побутове сміття та дерев’яні двері. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Того ж дня, о 19:16 год. в обласному центрі по вулиці Чорновола виникло загорання дерев’яних дощок в недіючій недобудованій будівлі. Вогнем знищено дерев’яні дошки на площі 2 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

2 серпня о 20:25 год. в місті Болехів по вулиці Котляревського горіло сміття в сміттєбаці. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

2 серпня о 21:40 год. в Івано-Франківську по вулиці Челюськінців виникла пожежа побутового сміття на відкритій території на площі 8 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

2 серпня о 22:15 год. в місті Надвірна горіло сміття на відкриті територій на площі 3 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Загалом з початку року в області виникло 1205 пожеж, у вогні загинуло 25 осіб.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку відбулася ...

КОМЕНТАРІ