Юні рівняни спробували себе у ролі працівників ДАІ

Юні рівняни спробували себе у ролі працівників ДАІ

05.08.14 15:08 0 689
Другого серпня на території «Парку молоді», що в Рівному, пройшла дитяча акція під назвою «Місто професій».

Метою даного заходу було надання профорієнтаційної підтримки дітям різного віку, вироблення у них свідомого ставлення до праці та професійне самовизначення відповідно до своїх можливостей та здібностей.

Відвідавши «Місто професій», маленькі рівняни та гості міста могли відчути себе по-справжньому дорослими і спробувати себе у різних професіях. Кожна дитина мала можливість «влаштуватися на роботу» та пройти майстер-клас у справжніх професіоналів. За якісно виконану роботу учасники заходу одержували «зарплатню» у вигляді несправжніх грошей, яку могли обміняти на морозиво та інші солодощі.

Загалом на території парку було організовано близько 20 майданчиків, що представляли різного роду професії. Долучились до даного заходу і працівники ДАІ Рівненщини.

Впродовж усієї акції майданчик Державтоінспекції був постійно заповнений «майбутніми ДАІвцями». Діти з неприхованою цікавістю і захопленням роздивлялися патрульні автомобілі, фотографувалися на згадку на мотоциклах, спілкувалися з інспекторами та цікавились особливостями професії. У свою чергу працівники Державтоінспекції проводили дітлахам тематичні конкурси та вікторини, задавали питання по безпеці дорожнього руху і за правильні відповіді юні працівники отримували винагороду.

За декілька годин, а саме стільки тривала акція «Місто професій», діти отримали масу позитивних емоцій та змогли відчути себе по-справжньому дорослими.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ