150 кг. тротилу знешкоджено піротехніками ДСНС України на території Луганської області

150 кг. тротилу знешкоджено піротехніками ДСНС України на території Луганської області

05.08.14 15:13 0 609
Піротехнічні підрозділи ДСНС України продовжують роботи з розмінування звільнених від терористів міст Луганської та Донецької областей.

З початку виконання робіт, піротехніками ДСНС України вже перевірено 441, 1 га території Луганської та Донецької областей та 25,9 га акваторії.

Тільки на території Луганської області від початку виконання робіт (2 серпня) обстежено територію м. Кремінна та перевірено 4 споруди: площа території 28 га., при цьому виявлено і вилучено 129 одиниць боєприпасів (мінометних мін 5 од., артилерійських снарядів – 77, бойових гранат та мін 47 од., інших вибухонебезпечних предметів 0 од.) Виявлено та знешкоджено 500 кг пороху.

Обстежено територію м. Сєверодонецьк, Луганської області та перевірено 6 споруд і будівель: площа території 95,5 га, при цьому виявлено і вилучено 128 одиниць боєприпасів (мінометних мін 0 од., артилерійських снарядів – 0, бойових гранат та мін 126 од., інших вибухонебезпечних предметів 2 од.) Виявлено та знешкоджено 25 т. пороху та 25 мішків селітри.

Під час робіт на території м. Лисичанськ, Луганської області, піротехніками ДСНС України виявлено та знешкоджено 150 кг тротилу та 152 кг селітри.

Всього з початку виконання робіт на території Луганської та Донецької області (6 липня) піротехніками ДСНС знешкоджено 5 підготовлених до використання ручних протитанкових гранат. Виявлено та знешкоджено 79 мін-розтяжок з гранатами, 178 розтяжок з сигнальними ракетами. Знешкоджено 15 розтяжок з саморобними пристроями, знищено шляхом підриву в межах житлового кварталу мінометну міну 82 мм. Виявлено та знешкоджено 3 міни з дистанційним керуванням направленої дії. Виявлено та знешкоджено 3 саморобних вибухових пристрої перероблених з вогнегасників.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міжнародний турнір з ...
Наступна новина: Керівництвом ДСНС України ...

КОМЕНТАРІ