В Житомирській області двічі за добу місцеві вогнеборці ліквідовували пожежі у житлових будинках

В Житомирській області двічі за добу місцеві вогнеборці ліквідовували пожежі у житлових будинках

05.08.14 15:07 0 595
3 серпня о 12:28 на пункт зв’язку 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Радомишль надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку, що розташований у селі Кочерів.

Пожежу виявила сусідка, вона і викликала рятувальників.

По прибуттю вогнеборців на місце виклику встановлено, що вогнем охоплено дах будівлі. Через те що споруда дерев’яна полум’я швидко розповсюджувалось по її конструкціях. Проте вмілими діями бійців ДСНС не допущено знищенню будівлі, але вогонь встиг знищити дах та пошкодити домашні речі. Локалізація пожежі відбулася о 13:28, ліквідація о 14:27.

Того ж дня о 22:07 надзвичайники виїздили на пожежу в цегляному житловому, що розташований у селі Верлок цього ж району.

На момент прибуття полум’ям частково охоплено дах споруди. І на цей раз вогнеборці вміло локалізували пожежу о 23:30 не давши полум’ю знищити будівлю. Остаточна ліквідація займання сталася о 02:35. Проте вогонь встиг знищити 60 м2 даху.

Внаслідок обох пригод загиблих та травмованих немає. Причини пожеж, збитки та суми врятованих матеріальних цінностей встановлюються.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: департамент з ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ