Чернігів: Міський голова зустрівся із "студреспубліканцями"

Чернігів: Міський голова зустрівся із "студреспубліканцями"

05.08.14 15:00 0 561
Чернігівський міський голова Олександр Соколов зустрівся із представниками обласного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Студреспубліка". До Чернігівської міської ради завітали студентський мер Євген Семенок та члени студентського магістрату.

Під час спілкування із керівником міста молоді люди висловили стурбованість реалізацією молодіжної політики в Чернігові, хоча і зазначили про своє розуміння непростої суспільно-політичної ситуації в Україні. "Турбує стан молодіжної політики, а не фінансування окремих проектів. Ми прагнемо об'єднати зусилля влади і громадськості, щоб рухатися в одному ключі, в одному напрямку", - підкреслив один із активістів організації "Студреспубліка" Андрій Гедрович. Серед пропозицій молоді озвучено продовження практики традиційного стажування студентів в органах місцевого самоврядування, а також проведення спільних проектів.

Міський голова підтримав ініціативи представників "Студреспубліки", однак підкреслив, що жодним чином не виділяє цю громадську організацію серед багатьох інших у місті, що опікуються молодіжними проблемами.

О.Соколов запропонував молоді розпочати проект "Золотий кадровий резерв" щодо тісної взаємодії з керівниками місцевих підприємств та подальшого працевлаштування кращих студентів.

На завершення зустрічі О.Соколов та голова обласного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Студреспубліка" Антон Приходько підписали Меморандум про співпрацю, у якому передбачили основні напрями взаємодії у реалізації молодіжної політики в обласному центрі Чернігівщини на наступний рік.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Загальноосвітнім і ...

КОМЕНТАРІ