Тернопільська "Студентська Свобода" долучилася до збору коштів для військових АТО

Тернопільська "Студентська Свобода" долучилася до збору коштів для військових АТО

05.08.14 15:44 0 656
Тернопільська молодіжна громадська організація "Студентська Свобода" долучилася до збору коштів для військових, які беруть участь в антитерористичній операції на сході України. Цю благодійну акцію проводять з ініціативи Штабу національного спротиву Тернополя. Члени "Студентської Свободи" збирають гроші для солдатів, спілкуючись із підприємцями; у центрі Тернополя та в місцях найбільшого скупчення людей волонтери виставляють скриньки для збору коштів.

Координатор збору коштів у Тернополі Сергій Дашкевич зазначає, що збирати гроші для наших солдатів разом більш продуктивно, ніж це робили би організації чи громадяни поодинці: "Закликаю усі громадські організації долучатися до цієї справи. Якщо ми в тилу не воюємо, то маємо усіма можливими способами допомагати нашим військовим. Кожна людина має бути задіяна в допомозі державі в такий складний час. Усі охочі підтримати співвітчизників, які щодня під кулями ризикують життям, можуть звертатися до мене за номером телефону: 097 702 86 94".

"Ми підтримуємо такі ініціативи. Тільки від нас, громадян України, націоналістичних громадських організацій, від нашої допомоги українським солдатам буде залежати, наскільки швидко їм вдасться побороти терористів. Нам треба зробити усе, щоб учасники АТО мали необхідні речі, обладнання, їжу, і щоби живими та здоровими повернулися до своїх домівок", – зауважує голова Тернопільської обласної молодіжної громадської організації "Студентська Свобода" Ігор Костюк.

Представник Штабу національного спротиву Тернополя Василь Чашка розповідає: "Я радий, що "Студентська Свобода" Тернополя приєдналася до збору коштів для військових АТО. Ми й надалі будемо постійно співпрацювати зі "Студентською Свободою". Також ми відкриті для всіх патріотичних організацій, які бажають долучитися до нашої акції, й закликаємо не бути байдужими і спільно подолати лихо, що прийшло на нашу землю".

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Житомирській області у м. ...

КОМЕНТАРІ