Події у нашій державі увійдуть в історію як сторінки перемоги української нації!

Події у нашій державі увійдуть в історію як сторінки перемоги української нації!

05.08.14 14:57 0 603
Ми згадуємо Першу світову війну як початок української державності, як один із періодів становлення нашого війська. Проводячи історичну паралель із шніми подіями на сході України, ми виховуємо армію на патріотизмі, любові до своєї Батьківщини, як і сто років тому. Перша світова тривала практично по всій Европі, перетворивши її на руїну. Країни зубожіли, промисловість була зруйнована, а людських втрат – не злічити. Вона змінила стиль життя, мислення цілих народів. У ході війни було вперше застосовано хімічну зброю, вперше був зроблений величезний крок вперед у розвитку військової техніки, але це відбулося на фоні мільйонів смертей, – як військових, так і мирного населення.

Події 100-річної давності, на жаль, повернулися на нашу землю. Але ми сподіваємося, як 1914 рік став початком кінця Російської Імперії як агресивного учасника Першої світової війни, так і 2014 рік стане початком кінця нової Російської "Імперії", яка не зробила висновків з історичних подій, історичних процесів минулого. Особливу роль на відіграє державний архів, що висвітлює важливі події з історії нашої країни. Але, не слід забувати і про важливість та історичну цінність сьогодення. Зараз твориться справжня новітня історія. Ми, як правило, не звертаємо увагу на те, що потрібно зберегти це для наших нащадків, наступних поколінь. Але суспільство вчиться на прикладі Першої та Другої світових воєн. На жаль, історія повторюється, знову війна, війна неприхована і, на жаль, з тими самими дійовими особами.

Як ми бачимо, кожного разу ці нелегкі сторінки встановлення української держави завершуються тим, що нація стає міцнішою і сильнішою. І ті факти, які представлені в архіві, підтверджують те, що знищити український народ, насправді, неможливо! Ми є нація борців! Залишається нам бути твердо переконаними, що ці події, які зараз відбуваються у нашій державі збережуться в архіві, як події перемоги української нації!

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рейтинг WTA: Цуренко ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ