Луцьк: «М.Ж.К» здійснює косіння трави на прибудинкових територіях міста

Луцьк: «М.Ж.К» здійснює косіння трави на прибудинкових територіях міста

06.08.14 08:30 0 710
Для утримання в належному стані житлового фонду та прибудинкових територій, що обслуговує товариство «М.Ж.К.», його працівники системно здійснюють прибирання, косіння, профілактику мереж водо- та електропостачання, ремонт покрівель будинків тощо.

Так, минулого тижня виконано ремонт руберойдової покрівлі у 2-му під’їзді житлового будинку на пр-ті Молоді, 1 (30 м кв).

Працівники підприємства забезпечують у належному стані благоустрій прибудинкових територій міста. Зокрема, здійснено косіння прибудинкових територій на пр-ті Молоді. 17б, 19, 21, 23, вул. Гордіюк, 37, 39, 47, Кравчука, 2, 4, 10, 12, пр-т Соборності, 8, покошено міську територію на вул. Карпенка-Карого, Чорновола, пр-ті Соборності (розподільча смуга).

Долучилися працівники «М.Ж.К.» й до толоки, що відбувалася минулого тижня у центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Здійснено стрижку кущів на прибудинкових територіях на пр-ті Соборності, 4, 6, Молоді, 5б, вул. Гордіюк, 45, пр-ті Відродження (сквер 900-річчя м. Луцька).

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ