Закарпатська область: піротехніки-рятувальники отримали засоби захисту п’ятої категорії

Закарпатська область: піротехніки-рятувальники отримали засоби захисту п’ятої категорії

06.08.14 08:11 0 736
5 серпня начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей в офіційній обстановці вручив п’ять сертифікованих бронежилетів 5-ї категорії захисту рятувальникам групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

«Наші піротехніки-рятувальники щодня виїжджають на проведення робіт щодо очищення місцевості від вибухонебезпечних предметів. Приміром, тільки з початку 2014 року ними здійснено вже 75 виїздів, у ході яких знешкоджено понад тисячу боєприпасів минулих війн, а впродовж минулого 2013 року таких виїздів було 87.

Їх кожний виїзд – це небезпека, яку несе в собі операція розмінування, тому наша головна мета - збереження життя і здоров’я працівників.

З огляду на шню ситуацію в державі, не виключено, що наші працівники можуть бути відправлені для виконання завдань за призначенням по очистці місцевості від вибухонебезпечних предметів на Сході. Тоді ми будемо впевнені, що наші рятувальники забезпечені всім необхідним для виконання тих завдань, які будуть покладені Президентом України, Урядом та Головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій», - наголосив начальник У ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: рятувальники запросили ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ