В Закарпатській області едуард Леонов провів зустріч із громадянами міста Чоп

В Закарпатській області едуард Леонов провів зустріч із громадянами міста Чоп

06.08.14 08:04 0 691
5 серпня 2014 року народний депутат України, уповноважений парламентської фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" в Закарпатській області Едуард Леонов провів особисту зустріч з мешканцями прикордонного міста Чоп. Парламентар розпочав спілкування із обговорення політичної ситуації в Україні, яка є складною в умовах перехідної влади. Свободівець розповів виборцям Чопа про анексований Крим, обговорив з краянами блокування міжнародної траси в Закарпатті підбуреними до протистояння жінками і зазначив, що не всі процеси, які відбуваються нині в суспільстві, на користь державі.

"Боротьбу з російським агресором Україна веде вже не одна, а із світовою спільнотою. Після того, як з допомогою Росії терористі збили малазійський літак, війна стала світовою, в якій ми маємо союзників – Малайзію і Австралію. Російська сторона анексувала Крим і фактично ограбувала Україну на близько 30 трильйонів грн. Тимчасово окупований Крим – не випадковість, а спланована політика ворога за допомогою п'ятої колони", – розповів на зустрічі Едуард Леонов.

Говорячи про нинішнє протистояння України кремлівським окупантам, політик приділив велику увагу питанню участі українських військових у подіях на сході. Едуард Леонов розповів мешканцям Чопа про участь свободівців в АТО у складі різних формувань Збройних Сил України, Нацгвардії, батальйонів територіяльної оборони та добровольчих батальйонах. Окрім того, націоналіст розповів про забезпечення учасників антитерористичної операції амуніцією та всім необхідним з боку українського народу, зокрема про внесок "Свободи".

"Ми цим не піаримося, а просто робимо те, що повинен робити кожен, хто живе у спокої в тилу. Відомо, що націоналісті вже відправили в зону АТО амуніції і всього необхідного на суму понад 27 мільйонів грн", – зазначив народний депутат.

Окрім того, Едуард Леонов висловив занепокоєння блокуванням доріг на Закарпатті матерями військових, які зараз перебувають в АТО.

"Зрозуміло, що кожна матір хоче забезпечити гарантією на відповідні умови своїх дітей, однак якщо анексували Крим, а зараз не зупинити агресора на Донбасі, то хто дасть гарантії, що подібні процеси не почнуться на Закарпатті?" – зазначив парламентар.

Депутат також відповів на питання, які турбують жителів міста Чоп, яке має статус обласного підпорядкування. Серед проблем, які турбують закарпатських містян, – порушення прав людини, корупція, зловживання владою тощо. Виявляється, міська влада не бажає надавати землю жителям. До того ж, ситуації можуть закінчуватися побиттям містян. Великі підприємства змушені припиняти свою діяльність, а всі наявні проблеми розв'язують шляхом залучання до корупційних схем із сім'єю намісників. Як не ганебно, але влада допрацювалося до того, що в місті немає жодних інстанцій – ні міського суду, ні міської прокуратури, ні СБУ, а є тільки транспортна міліція.

Едуард Леонов резюмував: "Суспільство потребує ухвалення закону про люстрацію, здійснення децентралізації влади, на що не здатен нинішній парламент, де досі перебувають якщо не скриті агенти, то рупори Кремля. Тільки виборці можу прямо впливати на ситуацію – через вибори, бо формація цієї ВР не відповідає очікуванням нації. Тому тільки через вибори, де президент України чи депутат і простий громадянин мають однаковий голос, можуть домогтися змін у державі на краще".

Наступні зустрічі народний депутат проведе у вівторок, 5 серпня, в Хусті, в с.Драгово – о 14:00 (сільська рада, сесійна зала). В середу, 6 серпня, Едуард Леонов відвідає Мокрянське лісництво в Тячівському районі, с. Красне – о 10:00. З питання будівництва міні-ГЕС в с. Красна зустріч із громадою села запланована на 13:30.

Після робочих зустрічей із громадянами Едуард Леонов виступить у програмі "Слово депутата" на каналі "Тиса-1" Закарпатської ОДТРК.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Баку заарештували ...
Наступна новина: Тернопільський шостий ...

КОМЕНТАРІ