Відбулася конференція лікарів-терапевтів та гастроентерологів лікувально-профілактичних закладів Хмельницької області

Відбулася конференція лікарів-терапевтів та гастроентерологів лікувально-профілактичних закладів Хмельницької області

06.08.14 08:59 0 660
Учасники конференції розглянули актуальні питання гастроентерологічної допомоги населенню області та прослухали звіт про підсумки роботи терапевтичної служби за І півріччя 2014 року.

Провідні фахівці служби виступили з доповідями про невідкладні стани в гастроентерології, сучасні методи діагностики та лікування хронічного панкреатиту, дієтичне харчування у хворих гастроентерологічного профілю.

Говорили також про сучасні підходи до лікування дисбактеріозу, санаторно-курортне лікування хворих гастроентерологічного профілю, діагностику та позапечінкові прояви вірусного гепатиту В та С.

На конференції виступили обласний позаштатний гастроентеролог ДОЗ ОДА О.Д. Дунець, позаштатний гастроентеролог управління охорони здоров'я Хмельницької міської ради Т.М. Гетьманчук, головний позаштатний дієтолог ДОЗ ОДА А.Л. Брянцева, заступник генерального директора санаторно-курортного комплексу «Моршинкурорт» М.Ф. Фурманюк, завідуюча дитячим кишковим відділенням Хмельницької міської інфекційної лікарні Л.І. Яруш, завідуюча інфекційним відділенням Хмельницької міської інфекційної лікарні Ж.Л. Дворнік.

Про підсумки роботи терапевтичної служби області за І півріччя поточного року прозвітувала начальник відділу лікувально-профілактичної допомоги Департаменту охорони здоров'я ОДА, головний терапевт ДОЗ ОДА А.М. Костенко. Окремо йшлося про реалізацію пілотного проекту з регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою. Учасники конференції також отримали інформацію про нові нормативні документи в роботі терапевтичної галузі.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині арсеній ...
Наступна новина: Переносний зенітний ...

КОМЕНТАРІ