Замість потоку негативу у ЗМІ слід показувати героїчні історії, щоби піднімати дух українців, – Добродомов

Замість потоку негативу у ЗМІ слід показувати героїчні історії, щоби піднімати дух українців, – Добродомов

06.08.14 09:28 0 641
Гендиректор ZIKy Дмитро Добродомов зауважив, що на телебаченні та в Інтернеті мало позитиву. На його думку, зараз потрібно показувати героїчні історії, щоби піднімати дух українців, а не продукувати серед людей паніку.

Про це Дмитро Добродомов говорив у рамках своєї лекції на тему інформаційної безпеки на фестивалі «Бандерштат» (Луцьк).

Гендиректор медіахолдингу ZIK зазначив: якщо проаналізувати український інформаційний простір, то не до кінця можна розібратись у тому, що відбувається на сході. А там – справжня війна… І наразі, як ніколи, важливо підтримати українських військових. (Нагадаємо, що днями він повернувся із зони АТО, де побував утретє. Доставляв туди допомогу, зібрану Центром забезпечення військових, до створення якого сам доклався).

«Поспілкувавшись із місцевим населенням на сході, я зрозумів, що більшість буде складно у чомусь переконати, – каже Дмитро Добродомов. – Люди, котрим бандити спалили хату, знищили майно, далі готові жити з ненавистю до української держави. Однак що більше зараз на сході транслюватимуть справді українські (за змістом) телеканали, то швидше все стане на свої місця. Я в цьому абсолютно переконаний».

Також він наголосив на важливості запуску міжнародного українського телеканалу, адже Росія системно просуває власну точку зору на українські події, відтак оцінка їх в інших країнах неоднозначна.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До Дня незалежності у ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ