ZIK обов’язково запустить справжнє українське радіо, – Дмитро Добродомов

ZIK обов’язково запустить справжнє українське радіо, – Дмитро Добродомов

06.08.14 09:12 0 650
Із переходом на загальнонаціональний формат медіахолдинг ZIK планує отримати радіочастоту і запустити в ефір справжнє українське радіо. Про це заявив генеральний директор ZIKу Дмитро Добродомов під час чат-конференції видання ВолиньPost.

«Під час останньої зустрічі із новими членами Національної ради з питань телебачення і радіомовлення ми говорили про долю українського радіо, – розповів Дмитро Добродомов. – Знаю, що є рішення переглянути 58 частот. Тож я переконаний, що врешті-решт ми таки отримаємо радіочастоту. Тим паче, що наш медіахолдинг із вересня переходить у режим загальнонаціонального формату. Але при цьому у своєму телерадіомовленні ми обов’язково збережемо західноукраїнський (чит. «український») присмак».

Генеральний директор медіа-холдингу ZIK Дмитро Добродомов під час чат-конференції видання ВолиньPost

Також Дмитро Добродомов нагадав, що ZIK уже неодноразово, але безрезультатно упродовж чотирьох років намагався отримати радіочастоту.

«Історія ZIKу з отриманням радіочастот важка, – розповів Дмитро Добродомов. – Одного разу Нацрада навіть проголосувала, аби надати нам частоту, та потім її члени відкликали свої голоси. Я так розумію, за командою згори. Власне, те, що ми й досі не запустили радіо, – це «заслуга» злочинного антиукраїнського угруповання, яке керувало тодішньою Нацрадою. І, до слова, я переконаний, що діяльність попереднього складу Нацради треба ретельно розслідувати».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На фестивалі «Ту Стань!» ...
Наступна новина: Sinoptik: Погода в ...

КОМЕНТАРІ